Om oss

Städ Company Skåne

Städ Company Skåne är ett företag med lång erfarenhet inom städbranschen. Våra anställda har över 15 års erfarenhet inom branschen med både små och stora uppdrag på sin meritlista.

En nöjd kund
är vår största belöning!

En nöjd kund är vår största belöning!

Städning på dina villkor.

Städ Company Skåne är ett företag med lång erfarenhet inom städbranschen. Våra anställda har över 15 års erfarenhet inom branschen med både små och stora uppdrag på sin meritlista. Städ Company Skåne erbjuder professionella städtjänster inom flyttstädning, hemstädning, storstädning, trappstädning och kontorsstädning. Vi anpassar även våra städtjänster utifrån kundens behov och levererar ett skräddarsytt städupplägg som passar just er.

Städ Company Skåne sätter alltid kundens behov i första hand med mål att underlätta i kundens vardag. Pålitlighet, ansvarstagande och engagemang är något som kännetecknar oss och som värderas högt av våra kunder.

Hur jobbar vi?

Nöjdkund-garanti

Städ Company Skåne sätter alltid kunden i fokus. En nöjd kund för oss är vår största belöning, därför omfattas alla våra tjänster av Nöjdkund-garanti. Kontakt oss senast inom 2 dagar efter avslutat uppdrag så åtgärdar vi eventuella brister omgående.

Miljöarbete

På Städ Company Skåne använder vi endast miljövänliga städ-och rengöringsprodukter. Produkter som vi använder uppfyller krav från Bra Miljöval och Svanen.

Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så har Städ Company Skåne en ansvarsförsäkring som täcker skador som orsakats av vår personal. Våra anställda är också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

Koll i belastningsregistret

Som kund ska du känna dig trygg med vår personal som arbetar i ditt hem därför begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret av våra anställda. Vi har också andra säkerhetsrutiner vid anställning där våra anställda bland annat får skriva under ett sekretessavtal.

Inga dolda kostnader

Städ Company Skåne är alltid tydliga och transparenta mot sina kunder.  I vår offert upplyser vi alltid kunden om vad som ingår och inte ingår i våra uppdrag. Vi gillar inte dolda avgifter.

Nyckelhantering

Städ Company Skåne lägger stor vikt på nyckelhantering och har tydliga rutiner kring hur nycklar ska hanteras och förvaras. Vi försöker alltid anpassa oss efter kundens önskemål och tillsammans hitta det smidigaste sättet för nyckelöverlämning. När nycklar lämnas in till oss skrivs alltid en nyckelkvittens.

Avbokningsregler

Alla våra städtjänster omfattas av fri avbokning 48 timmar innan överenskommen tid för uppdragetsstart. Avbokning därefter debiteras kunden med 50 % av offererat pris. Avbokningar meddelas per telefon eller e-mail.

Läs mer

Rut-avdrag

Vi tillämpar RUT avdrag på alla våra hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, hemstädning och storstädning. När vi skickar fakturan till dig drar vi av 50% av arbetskostnaden. Pappersarbetet med Skatteverket sköter vi.

Kunden är själv ansvarig för att se till att denne är berättigad till skattereduktion för hushållsnära tjänster enligt RUT. Om denne får avslag från Skatteverket för utbetalning av skattereduktionen är denne skyldig att betala hela kostnaden för städningen till Städ Company Skåne.

Länken tar dig till Skatteverkets hemsida och öppnas i ny flik.

Så går det till

Hör av dig

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Vi återkopplar

Vi återkopplar till dig så snart vi kan och säkerställer att vi vet precis vad du önskar hjälp med.

Få offert

Utifrån dina önskemål sätter vi ihop en offert och skickar ut till dig.

Arbetet påbörjas

Din önskade tjänst startar och vi hoppas på ett långt samarbete framöver!

Boka möte med oss.

Unna dig städhjälp.
Det är du värd!

Städning på dina villkor.
En nöjd kund är vår största belöning!

Kontakta oss

Följ oss